Schaapje in het kerstspel

Afgelopen vrijdag heb je je eerste optreden in een schoolvoorstelling gehad. Je hebt met je klas het kerstverhaal gespeeld en je was een van de schaapjes van de herder in het verhaal. Ik vond het heel knap en leuk om te zien hoe jullie met ze allen er een mooie show van maakte 🙂 . Ik had mijn camcorder meegenomen en wat opnames gemaakt. Als je de hele film wilt downloaden, rechtsklik dan op de link en kies “opslaan als” of “Save target as” of iets in die geest. Het kan even duren voordat je helemaal binnen hebt, gezien de grote van 184 MB. Veel kijk plezier.

Broertjes showen

Gisteren heb je samen met mama en mij je broertjes mogen showen aan de kinderen uit je klas. Ze wilden allemaal even kijken hoe ze er uit zagen. Ze waren heel stil en hebben lieve liedjes gezongen voor Milo en Kaya. We hebben ze bedankt voor de mooie slingers die ze gemaakt hebben en voor de kado’s die we hebben ontvangen. Je juf, Renate vroeg of we nog een keertje langs wilde komen als ze wat groter zijn. Dat lijkt me wel een goed idee.

Naar een kasteel

Vanmiddag zijn we met z’n tweetjes naar het Muiderslot geweest.muiderslot Ik was er nog nooit geweest en het is herfstvakantie, dus leek me een goed idee. Ik moet zeggen dat het me wel erg leuk lijkt om in het Muiderslot te wonen, mooie grote kamers, mooie torens en een grote tuin (kan wel nog wel wat aandacht gebruiken, maar dat maakt niet uit 🙂 ). Ik en je broertjes kunnen verkleed als ridder, jou en mama verdedigen in het kasteel. Wat wil je nog meer. Hmmm toch erg een grote pot met goud vinden.

Beschuit met muisjes

Vandaag heb je op school beschuit met blauwe muisjes uitgedeeld aan de kindjesblauwe-muisjes+beschuituit je klas. Natuurlijk om te vieren dat je broertjes Milo en Kaya geboren zijn. Wat ik heb begrepen heb is dat jullie er lekker van  hebben gesmuld. Daarna hebben jij en de rest van de kindjes, 2 mooie slingers gemaakt voor Milo en Kaya. Iedereen heeft een of meerdere tekeningen gemaakt voor de slinger. Hij ziet er erg mooi uit en daar gaan we een mooi plekje voor vinden.

Je bent grote zus

De broertjes zijn geboren op woensdag 8 oktober 2008. Milo de eerste is om 12:29 uur geboren en de andere Kaya is om 12:36 uur geboren… Gefeliciteerd Doah met je tweeling broertjes. Vandaag gaan we alles in het huis versieren en daarna gaan we weer naar het ziekenhuis om mama en de broertjes te bezoeken.