Naar een kasteel

Vanmiddag zijn we met z’n tweetjes naar het Muiderslot geweest.muiderslot Ik was er nog nooit geweest en het is herfstvakantie, dus leek me een goed idee. Ik moet zeggen dat het me wel erg leuk lijkt om in het Muiderslot te wonen, mooie grote kamers, mooie torens en een grote tuin (kan wel nog wel wat aandacht gebruiken, maar dat maakt niet uit 🙂 ). Ik en je broertjes kunnen verkleed als ridder, jou en mama verdedigen in het kasteel. Wat wil je nog meer. Hmmm toch erg een grote pot met goud vinden.

One thought on “Naar een kasteel”

  1. wat spannend,dat je met papa naar een echt kasteel bent geweest !!!
    papa voelde zich een echte ridder en was jij dan een echte prinses?
    leuk,he,herfstvakantie? zaterdag kom je weer gezellig spelen;papa komt je brengen en ik breng je dan ( met de metro en de trein!)weer thuis.dan ga je mij ook je kleine broertjes laten zien;ik ben benieuwd of milo en kaya al een beetje gegroeid zijn…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *